Room Type: Kućna kancelarija

Rashladite se tokom ljeta!

Po velikim vrućinama ljeti samo želite da vaše potkrovlje bude hladno i udobno, a da pritom sačuvate pogled i obezbijedite ulaz tople svjetlosti. Naše vanjske tende dizajnirane su da smanje pasivno zagrijavanje zaustavljanjem jake sunčeve svjetlosti i toplote prije nego što udare u staklo krovnog prozora. Tako možete smanjiti toplotu u svom potkrovlju do pet […]

O ugradnji …

Trajnost i udobnost u zatvorenom prostoru: proizvodi za ugradnju imaju za cilj da garantuju dugovječnost funkcionisanja vaših VELUX krovnih prozora. Izolaciona maramica, hidroizolacioni set i parna brana olakšavaju ugradnju krovnih prozora, istovremeno obezbjeđujući vodonepropusno zaptivanje između prozora i krova koje je otporno na vremenske uslove.

Razmišljate li o novim krovnim prozorima?

Zamjena starih krovnih prozora donijet će vam mnoge prednosti. Kao što su: bolji toplotni komfor u potkrovlju, uštede energije potrebne za grijanje, rješavanje problema curenja vode, prestanak briga o održavanju, priprema za pametan dom, bolja i stalna ventilacija

Krovni prozor sa ručkom u gornjem dijelu

Kada je visina parapetnog zida između 80 cm i 130 cm, preporučuje se krovni prozor sa ručkom u gornjem dijelu. Pomoću gornje ručke, možete ga vrlo lako zatvoriti ili otvoriti i možete ručno upravljati unutrašnjim roletnama. Ovo vam omogućava da ispod stavite namještaj i još uvijek uživate u pogledu.

Potreba za renoviranjem

Naš godišnji izvještaj zasnovan na istraživanjima, Barometar zdravih domova za 2022., pokazuje kako se smanjenje rizika za klimu u zatvorenom prostoru, kao što su izloženost vlazi i plijesni i otklanjanje nedostatka dnevne svjetlosti u stambenim zgradama, može postići pravilnim renoviranjem koje može donijeti mnoge prednosti, kao što su: ušteda energije, poboljšanje zdravlja ili zaštita klime.

XMWL-3NAY-GWWT

W29Q-RQUL-EFZW

VAH-VNS7-4X99-NA3W

VAH-KSWZ-PEAY-XUTY

VAH-4R2X-UAXR-OQOH

UZLU-HFYY-6TAM

UUW7-QHDU-TETH

UMSX-FZYT-ZR7L

TUSX-ZRGH-EGDU

SCO-XUEW-T9X7-AOXE

SCO-QVTW-ONQ9-DUDM

SCO-7HEX-6XHQ-WATL

RPXW-HDVA-RLXU

QOTP-STQD-NQFD

QM6U-6RZN-AO3Q

PP7R-S7UR-AHWW