Roof Type: Ravni krov

Bezvremenski izgled

Ako tražite bezvremenski izgled vašeg kupatila i kuhinje, žaluzine vam daju potpunu kontrolu nad dnevnom svjetlosti, bilo da želite da je smanjite ili promijenite njen pravac. Napravljene su od aluminijumskih letvica otpornih na vlagu i imaju jedinstven dizajn koji eliminiše neugledne viseće kanape. Morate samo da nagnete lamele u bilo kom smjeru kako biste podesili […]

Šta je ventilacioni poklopac?

Dnevna svjetlost neophodna je kao i svjež vazduh. Jedna od jedinstvenih karakteristika VELUX krovnih prozora jeste ventilacioni preklop. Ovo vam omogućava da pustite svjež vazduh čak i ako niste kod kuće i ako je prozor zatvoren.

Hodnici zaslužuju dnevnu svjetlost

Možete obezbijediti dnevnu svjetlost svuda u svom domu, čak i u mračnim hodnicima. Dizajnirani tako da odgovaraju svim potrebama, prozori za ravni krovov, za nagib krova od 0° – 15°, idealan su proizvodi za vas. Jednostavno rade sa roletnama diskretno postavljenim u konstrukciju osnovne jedinice.

Zaljubite se u svoju novu kuhinju

Za svijetlu kuhinju, ili bilo koju drugu prostoriju, sa nagibom krova od 0° do 15°, VELUX prozori za ravne krovove savršen su izbor. Među prednostima treba pomenuti: gornju jedinicu sa zakrivljenim staklom od ivice do ivice, jedinstvenu konstrukciju prozora sa tankim okvirom i nevidljivim krilom, dvije verzije sa dvostrukim ili trostrukim staklom za odlične energetske performanse […]

Krovni prozor sa ručkom u donjim dijelu

Kada je visina parapetnog zida između 130 cm i 150 cm, preporučuje se krovni prozor sa ručkom u donjem dijelu. Izbor ove vrste krovnog prozora omogućava vam da ga lako zatvorite ili otvorite pomoću elegantne ručke na dnu. Unutrašnjim roletnama i vanjskim roletnama može se upravljati pomoću daljinskog upravljača.

Vaša nova kuhinja

Za svijetlu kuhinju, ili bilo koju drugu prostoriju, sa nagibom krova od 0° do 15°, VELUX prozori za ravni krov savršen su izbor. Među prednostima treba pomenuti: gornju jedinicu sa zakrivljenim ili ravnim staklom od ivice do ivice, jedinstvenu konstrukciju prozora, dvije verzije sa dvostrukim ili trostrukim staklom za odlične energetske performanse

Održivost je odgovornost

Trenutno radimo na tome da postanemo Lifetime Carbon Neutral hvatanjem naših historijskih emisija C02 – što je ekvivalent ukupnog ugljeničnog otiska kompanije VELUX Group tokom našeg 100-godišnjeg vijeka trajanja – kroz očuvanje šuma. Također ćemo smanjiti naše buduće emisije ugljenika iz cijelog našeg lanca vrijednosti. Šta nam je cilj? Da obezbijedimo odgovorno poslovanje.

Zašto održiv život?

Jer imamo samo jedan dom i moramo ga čuvati. Drugim riječima, to je naša priroda! Prilikom proizvodnje naših krovnih prozora također imamo na umu stvaranje proizvoda sa dugim vijekom trajanja za bolji i zdraviji unutrašnji prostor. VELUX krovni prozori napravljeni su da traju, lako se održavaju, nadograđuju i popravljaju.

Potreba za renoviranjem

Naš godišnji izvještaj zasnovan na istraživanjima, Barometar zdravih domova za 2022., pokazuje kako se smanjenje rizika za klimu u zatvorenom prostoru, kao što su izloženost vlazi i plijesni i otklanjanje nedostatka dnevne svjetlosti u stambenim zgradama, može postići pravilnim renoviranjem koje može donijeti mnoge prednosti, kao što su: ušteda energije, poboljšanje zdravlja ili zaštita klime.

XK9T-NPKT-ZYNZ

WDX7-H9KY-MS6U

UUW7-QHDU-TETH

UNSX-QQU6-P6FL

TZOU-SDT9-ZEV9

SVOA-PUOP-XFTT

QRR7-MPHM-WTTX

QEV3-R2FQ-PRWP

Q9MR-HW9P-UVWQ

NTWE-FWYW-W7TT

NS7D-2PQR-W6X7

E2YW-4DOK-NMQL